Policlinica Sanatatea Plus Galati - Medicina Muncii

Examinare Medicala pentru Siguranta Circulatiei la Policlinica Sanatatea Plus Galati

Policlinica Sanatatea Plus Galati ofera servicii complete de siguranta circulatiei rutiere pentru soferii profesionisti, pentru firmele de transport intern si international, soferi de taxi, instructori auto, coordonatori transport si pentru personalul care concura la siguranta circulatiei rutiere (evaluare medicala completa cu eliberare de aviz medical, aviz psihologic, aviz medicina muncii).

Aceste examinari se fac dupa niste reguli stricte, conform normelor de aplicare a legislatiei specifice, care trebuie să fie cunoscute inainte de programarea la un cabinet autorizat.

  • O solicitare scrisa in care sa se precizeze functia din siguranta circulatiei pentru care se solicita avizul si tipul de examinare: angajare, control medical periodic, scolarizare, atestat taxi.
  • Persoana care solicita examinarile medicale se va prezenta avand asupra sa cartea de identitate si o adeverinta de la medicul de familie care sa ateste antecedentele medicale personale.
  • Dupa efectuarea examinarilor, comisia de siguranta circulatiei din unitatea abilitata elibereaza, in maxim 24 de ore, un aviz valabil timp de un an pentru cei apti fara restrictii sau pentru o perioada mai scurta pentru cei apti cu diverse recomandari.
  • Persoanele care nu se incadrează in baremurile legale vor fi declarate inapte. Aceste persoane pot depune contestatii la Comisia Centrala de Siguranta Circulatiei de la Spitalul Witting Bucuresti, care are atributii in rezolvarea acestor contestatii
  • Policlinica Sanatatea Plus este abilitata din luna august 2012 pentru efectuarea acestor tipuri de examinari, in tarif fiind inclusa si fisa de aptitudine de medicina muncii pentru cei care o solicita

Evaluarea medicala si psihologica de Siguranta Circulatiei se incheie intr-o singura zi in cazul in care nu se depisteaza probleme medicale sau psihologice.

Policlinica Sanatatea Plus Galati ofera sevicii de siguranta circulatiei conforme cu legislatia romana si cu standardele internationale privind calitatea:

  • Ord. 447 /2003 privind Examinarea medicala si psihologica a personalului din transporturi, cu responsabilitati in siguranta circulatiei si navigatiei
  • Ord. 2462 /2006 privind agrearea de catre MTCT a unitatilor specializate, medicale si psihologice in vederea examinarii personalului cu responsabilitati in siguranta circulatiei rutiere.

Programari: 0742.20.37.87 | Solicita o oferta personalizata

I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.
Copyright © 2020 Policlinica Sanatatea Plus Galati. Toate drepturile rezervate.


designed by activemall.ro